4 secrete pentru a creste popularitatea site-ului tau

4 secrete pentru a creste popularitatea site-ului tau
by

In acest articol iti voi dezvalui 4 secrete care te vor ajuta sa cresti traficul pe site-ul tau in mai putin de 1 luna. Pentru mine a functionat, sigur va functiona si pentru tine daca aplici acesti pasi simpli.

 

  • Publica continut nou mai des

Crearea unui blog si publicarea de continut la fiecare 2-3 zile te poate ajuta sa cresti traficul site-ului tau. Dar, nu pot publica orice fel de continut si sa astepti sa vezi miracole. Gandeste-te bine inainte sa selectezi un topic pentru continut. Gandeste-te la continutul care te poate ajuta sa fii cautat.

Creaza un blog si incearca sa adaugi 3 postari pe saptamana. Gandeste-te la titluri care atrag audienta. Intotdeauna gandeste-te bine la continut inainte sa il scrii. Nu orice fel de continut are puterea sa atraga priviri.

 

  • Analizeaza competitorii si cauta cuvinte cheie noi care pot atrage click-uri

Una din strategiile pe care eu personal le folosesc cel mai des este cautarea de noi cuvinte cheie care apoi sa le introduc si in paginile site-ului. Folosesc SEMrush ca unealta pentru acest task .Strategia nu se termina niciodata. Este necesar sa cauti cuvinte cheie constant si sa creezi pagini noi cu acele cuvinte cheie.

  • Incearca sa fii mai prezent in Social Media

Avand o prezenta puternica in social media conteaza foarte mult. Unul din cele mai mari avantaje pe care social media le ofera este acela ca o campanie bine structurata aduce o rata mare de conversie.

Sa ai un cont pe Facebook, Twitter, LinkedIn si Google Plus este foarte important. Aceste site-uri au milioane de persoane care le viziteaza in viata de zi cu zi care pot ajunge si la tine pe site.Alege canalul de social media potrivit pentru tine. Daca de exemplu esti consultant HR,atunci LinkedIn este canalul cel mai potrivit pentru tine. Nu “alerga” dupa Like-uri, asteapta sa vezi rezultatele de zi cu zi..asta iti va oferi satisfactie.

Asteapta sarbatorile/ocaziile speciale in care sa transmiti un salut clientilor tai. Acestia vor aprecia mesajul tau si te vor recomanda mai departe.

  • Incearca sa folosesti backlinkuri de pe site-uri bine cunoscute

Site-urile bine cunoscute sunt acelea in care Google are incredere. Asta inseamna, ca un backlink din partea acestor site-uri iti poate creste popularitatea si in final traficul. Un exemplu foarte bun este Wikipedia. Daca iti doresti un backlink de la Wikipedia atunci va trebui sa il meriti.

 

Rabdarea este cuvantul cheie!

 


Recommended Posts