De ce ai nevoie de un website?

De ce ai nevoie de un website?
by

Aceasta este o intrebare foarte buna pe care si-o pun toti cei care au o afacere. Indiferent daca ai o firma care vinde produse sau servicii este absolut necesar ca aceasta sa fie vazuta in mediul online. Mai mult de 20 milioane de oameni sunt acum online, cumpara orice de la carti la computere, masini, avioane etc.

Este important ca firma ta sa aiba o prezenta online pentru a fi gasit usor de clienti, potentiali angajati, parteneri de afaceri si poate chiar investitori care pot afla mai multe despre afacerea ta si de produsele sau serviciile pe care le oferi.

Acestea fiind spuse, nu este de ajuns doar sa ai un website. Este foarte important ca acesta sa aiba un design profesional pentru a fi luat in serios. De cand oamenilor le este mai usor sa caute informatii online decat sa mearga la magazin, site-ul tau poate fi prima sansa pe care o ai pentru a face o buna impresie potentialului cumparator. Daca site-ul tau arata de parca ar fi fost creat de niste maimute, sansa ta sa faci o buna impresie va fi pierduta.

Cu un site bine desenat, afacerea ta poate fi vazuta mult mai profi. Am vazut foarte multe firme care aveau site-uri foarte prost realízate incat se naviga foarte greu pe ele si erau lipsite de profesionalism si credibilitate. Nu conteaza ce fel de produse/servicii vinzi, este foarte important ca website-ul sa fie cartea ta de vizita.

Site-ul tau este parte importante a afacerii tale. Ai grija sa tratezi aceasta parte cu atentie.